Mikrobiyal numune işleme akıllı robotu ET-2000, Çin Akıllı Endüstri İnovasyonu ve Girişimcilik Konferansı'nda "olağanüstü projenin üçüncü ödülünü" kazandı.

- 2021-06-04-


"Endüstri 4.0" ve "Made in China 2025" temalı Çin Akıllı İmalat Uluslararası Zirve Forumu ve Çin Akıllı Endüstri İnovasyon ve Girişimcilik Konferansı (bundan böyle "Tepe Forumu" olarak anılacaktır) Kasım ayında Jinan'da yapıldı. 20. Bu zirve forumu, Çin'de düzenlenen küresel robotik ve akıllı üretim alanındaki en etkili ve geniş kapsamlı, en yüksek spesifikasyonlara ve seviyeye sahip en üst düzey konferanstır.


Zirve forumu ayrıca "Çin Akıllı Endüstri İnovasyonu ve Girişimcilik Konferansı"nı da düzenledi. Aralarında Jinan Biotech Co., Ltd.'nin de bulunduğu 41 yenilikçi ve girişimci ekip, proje tanıtım gezisini yürütmek üzere davet edildi. Biotech Mikrobiyal Numune İşleme Akıllı Robotu ET-2000 projesi "Mükemmel Proje üçüncülük ödülünü" kazandı.

Forum ayrıca Çin, Almanya, Fransa, Amerika Birleşik Devletleri ve diğer ülke ve bölgelerden uzmanları ve iş dünyasının seçkinlerini 12 rapor yayınlamaya davet etti. Çin Mühendislik Akademisi akademisyenleri Li Deyi ve Wu Hongxin toplantıda açılış konuşmaları yaptılar. Makro trendlerden en son teknolojilere kadar sınır ötesi nüfuz ve sınır ötesi inovasyondan doğan akıllı üretimi detaylandırdılar ve akıllı üretime yeni fikirler ve yeni bakış açıları getirdiler.